Filofax als thema

Filofax als thema

Mylovelynotebook.nl Filofax verwijst naar vouwmateriaal in meerdere toepassingen. Het kan verwijzen naar papier, dat in vellen kan worden gevouwen, of meer algemeen gebruikte Filofax, een term voor een type dubbelzijdige afdrukprocessen. Het printen gebeurt op een plaat gemaakt van een rubber genaamd Filofax, dat een speciale printmethode en materiaal heeft. Het wordt voornamelijk gebruikt voor decoratieve items zoals boekenleggers en visitekaartjes. Filofax-fabrikanten in het VK produceren een breed scala aan artikelen met Filofax als hoofdthema.

agenda

Filofax is een populair bedrijf gevestigd in het VK, dat een reeks multifunctionele portemonnees produceert. De portemonnees zijn meestal leergebonden met een zespunts losbladig bindsysteem en zijn voorzien van een verscheidenheid aan materialen. Het meest populaire ontwerp is afkomstig van Lefax, een beroemd Amerikaans bedrijf uit Philadelphia dat tijdens de eerste jaren van de industriële revolutie goederen naar het VK exporteerde. Ze introduceerden de eerste Filofax-houders in hun winkel in het jaar 1889, het eerste jaar dat ze begonnen met het maken van Filofax-artikelen.

Aanvankelijk bood Filofax alleen basishouders aan, waaronder een enkele zak, een envelopformaat en een kaarthouder. Deze werden later veranderd in een breder scala aan ontwerpen en maten, waaronder een verscheidenheid aan zakken met verschillende openings- en sluitingsopties. Sommige modellen hebben kleine pennenhouders die aan de voorklep zijn bevestigd, zodat u gemakkelijk bij uw schrijfgerei kunt. Je kunt Filofax ook krijgen met bijpassende portemonnees die verkrijgbaar zijn in leer, plastic en metaal. De meeste van deze ontwerpen worden samen verkocht als een set met houder, pennenhouder en portemonnee.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Mylovelynotebook.nl